Handelsbetingelser

Nedenstående standard handelsbetingelser er udarbejdet af e-mærket og kan frit benyttes af danske kunder hos HostedShop. HostedShop anbefaler at tilkøbe et e-mærket abonnement, så e-mærket kan tilpasse betingelserne til din forretning, samt løbende sende opdateringer om lovændringer, så betingelserne også i fremtiden dækker lovkravene. Læs mere om e-mærket.
 
 

Generelle oplysninger


Godstoget Hobby
Personlig ejet
0032899439
Sorøvej 6 4270 Høng
godstogethobby@gmail.com
42202070


Betaling

Godstoget Hobby modtager betaling med kreditkort. Det er anført øverst i højre hjørne på forsiden af hjemmesiden, hvilke kort det drejer sig om, og via bankoverførsel.

Hvis du vælger Kortbetaling: Vi trækker ikke betaling før vi har varen.

Hvis du vælger alm. bankoverførsel: Når vi har registreret din indbetaling ekspederer vi varene.
Skriv venligst Faktura nr. på bankoverførslen.

Pengene bliver overført til Sparekassen Sjælland Reg. nr. nr. 0519 Konto nr.190594.
IBAN NR. DK 5005190000190594 SWIFT/BIC NR: SWESDK 22

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Levering

Godstoget Hobby sørger for levering med Post Danmark og GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark og GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks og GLS's kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Godstoget Hobby kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og GLS.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks og GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 -3 dage. Godstoget Hobby tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen en dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet for 80 kr. Ring og eller skriv og hør nærmere.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret for nye vare, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved godstogethobby@gmail.dk eller ringe 42202070 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten

 
Du mister din fortrydelsesret for nyt, hvis varen er blevet brugt eller skadet i et omfang der gør at den nu betragtes som brugt.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Godstoget Hobby

Sorøvej 6

4270 Høng

Denmark
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Godstoget Hobby Sorøvej 6 4270 Høng. Denmark.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Reklamationer på brugte vare dækkes kun inden for 14 dage fra købsdato eller levering dato.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Godstoget Hobby

Sorøvej 6

4270 Høng

Denmark
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Godstoget Hobby og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.godstogethobby.com .
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos Godstoget Hobby, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: godstogethobby@gmail.com

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Godstoget Hobby. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.GodstogetHobby.dk.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 5-9-2017